Koop Handgemaakte handgemaakte Patent

Edelstenen ring

Alleen mensen met geld kunnen Edelstenen handgemaakte schoenen kopen!

Edelsteen is echt een uitvinding van de Zwitserse ambachtslieden. Het is een fantastisch materiaal om schoenen van te maken. De kosten om dit materiaal te maken zijn vrij hoog, omdat er veel stappen nodig zijn om de kleurstoffen, waarvan het gemaakt wordt, te zuiveren tot het eindproduct. Geen ander materiaal van dezelfde kwaliteit kan tippen aan Edelsten.

Er zijn talrijke rapporten van consumentengroeperingen of van bezorgde burgers, die op verschillende problemen hebben gewezen, waaronder vervuiling, ademhalingsproblemen en veiligheidsproblemen. In deze rapporten wordt er terecht op gewezen dat het voor de fabricage van schoenen gebruikte materiaal Bryan-nylon vaak chemische processen ondergaat, die ook bijdragen tot vervuiling en recycleerbaar materiaal.

Anderzijds is het U.S. Patents Patent No. 70 voortijdig beëindigd op 31 oktober 2007. Dit octrooi was getiteld “immerasing vezel-reactieve vezel”. Het rapport zegt dat de Bryan nylon geplooide badschoenreeks geproduceerd met deze vezel-reactieve vezel, bestaat uit handgesponnen katoen en bestand is tegen een kracht van meer dan vijf keer zijn gewicht.

Het product is ontworpen voor strandsporten en liefhebbers van het buitenleven. Het heeft niet de directe dampen of geur van gewone canvas, maar het is sterk ademend om lucht binnen te laten circuleren. Het houdt de voeten lekker koel en is gemakkelijk te wassen met zeep. Het is ook comfortabel om te dragen in de zomer. Het positieve van deze stof is dat er geen parfums of chemische verbindingen in zitten, die huidallergieën kunnen veroorzaken.

Het is 100% katoen en handgemaakt rechtstreeks vanuit Italië naar uw deur met een volledige geld terug garantie als u niet tevreden bent met uw product. En als extra bonus, als u niet tevreden bent met de service die u hebt ontvangen of met het product dat u hebt gekocht, kunt u het binnen 90 dagen terugsturen voor een terugbetaling.

Dus de volgende keer dat u iets handgemaakts en exclusiefs wilt kopen, ga dan naar Edelstenen.com en neem een kijkje in hun spannende selectie van schoenen, laarzen en sandalen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *