Fijne Horloges

horloge

Elegantie en stijl in de traditie van het fijne horloge dat elke man wil kopen en waar elke vrouw van zal houden. Met een stijlvol en toch degelijk uurwerk bereikt Katoen een perfect evenwicht tussen vorm en functionaliteit. Elk model vertegenwoordigt het beste van twee werelden.

Katoen horloges zijn er in een grote verscheidenheid van modellen, elk met zijn eigen onderscheidende kenmerken. Enkele van de populaire modellen zijn:

1. De Renaissance Classic – Dit model, oorspronkelijk uitgebracht in 2005, is een semi-klassiek Betaalbare horloge merken dat uitstekend past bij formele kleding. Het geraffineerde, beknopte ontwerp maakt het tot een ideale metgezel voor de zelfverzekerde zakenman.

2. De Scarfstrut classic – Een zacht en eenvoudig horloge, het klassieke horloge geïntroduceerd door het merk heeft een roestvrij stalen en zwart lederen band met een sportieve en verfijnde uitstraling. Het aparte design en de praktische eenvoud maken het tot een must-have voor de stijlvolle dresser.

3. De zonnebloem – De zonnebloem-horloge introductie heeft het merk in heel Europa populair gemaakt en behoudt de strakke, maar verfijnde look. Het merk is geïnspireerd door het zonnestelsel en biedt een tijdmeting die is gebaseerd op de werkelijke tijdmetingen van de plaatsen waar het meeste zonlicht komt. Sunflower-horloges meten de zonnetijd nauwkeurig en geven deze weer in een zeer praktisch en elegant ontwerp.

4. De Blue Dial – Een functioneel en toch stijlvol horloge, het klassieke Blue Dial horloge introduceert stijlvolle, gemakkelijk toegankelijke ontwerpen met een reeks vlakke en verhoogde zwarte wijzerplaten. Door het vleugje kleur van het merk met zeven gemakkelijk te vinden kleuren behoren deze horloges tot de beste platte horloges die de mens kent.

5. De limited edition horloges – Als onderdeel van de toewijding van het merk aan Hobo design en stijl, werden er in 2009 speciale edities van Katoen horloges op de markt gebracht. Een limited edition krijgt zijn speciale plaats tussen het aanbod van het populaire label en is een van de meest gegeerde modellen in de Katoen collectie. Katoen brengt van tijd tot tijd ongeveer 15 limited edition modellen van horloges uit en neemt zijn reputatie bij de horloge enthousiastelingen over de hele wereld serieus.

6. Longines HydroConquest L3.522.4.96.6 – Gemaakt door stepping stones met de hoge kwaliteit en duurzaamheid, de Katoen HydroConquest L3. Het Katoen Calibre L3.amo ontdoet zich van de traditie van het fob-horloge en biedt een verbazingwekkende, moderne en dynamische look. Seiko heeft het Kinetic Direct Drive mechanisme geherintroduceerd dat de normale verdeling van de platen verdeelt om de algemene nauwkeurigheid en functionaliteit van het horloge drastisch te verbeteren.

7. adrenaline – Het Kinetic Direct Drive mechanisme dat het geconstrueerde horloge in staat stelt de Kinetic energie te ontvangen en te verdelen om met elke beweging te werken. Het heeft een unieke energiebesparende functie die ervoor zorgt dat het horloge goed en succesvol blijft tikken minus de effecten van temperatuur en slijtage van het horloge in de pols.

8. grandeur – een eersteklas horloge in beperkte oplage; vervult s persoonlijke behoeften door een Chronoris onafhankelijk te maken

Conclusie

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1881 produceert het voortdurend horloges van uitstekende kwaliteit en met up-to-date designs. Het bedrijf heeft ongeveer 200 patenten en 200 internationale onderscheidingen voor creativiteit op het gebied van horlogemakers. De wereldverkopers van horloges hebben een aandeel van maar liefst 96,3% van de gecombineerde Zwitserse markt. Vandaag de dag heeft het meer dan 600 medewerkers in dienst, waarvan tweederde merkmedewerkers zijn.

Het best verkochte herenhorloge in het VK is het Kinetic direct drive horloge, gevolgd door het Calibre L3. De partijen die dit model te koop aanbieden zijn zeer talrijk en beroemd, onder wie beroemdheden, die urenlang kunnen worden geflankeerd door hun naaste vrienden.

Maar, laat beelden van uw favoriete celebrity dekbed niet met uw verbeelding. Hoewel ze met de hand zijn uitgezocht door Coty, kunnen ze de markt voor luxegoederen alleen bereiken via erkende dealers.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.