De Edelstenen lijn van mode-sieraden

Edelstenen hangers

De Edelstenen lijn van mode-sieraden omvat halskettingen, oorbellen, ringen, armbanden en horloges. Er worden vele prachtige series aangeboden door Edelstenen. Veel van de series zijn gebaseerd op onafhankelijke sets van unieke stukken. Hier is een overzicht van de Edelsten lijn.

Bestellingen kunnen online worden geplaatst voor directe levering op elke locatie ter wereld. Deze unisex, multi-metalen collectie komt in een medley van kleuren en stijl. De halskettingen zijn ingewikkeld ontworpen met kettingen, parels en edelstenen. De oorbellen in relaxte stijl zijn levendig en vol van kleur. Beide stijlen zijn gemaakt door een van de toonaangevende Birmingham juweliers.

De 14K Wit of Geel Goud C Choppy Hoofdbanden zijn handgemaakte keramische art deco ontwerpen. Elke kleine en ontspannen schakelarmband is 7″ lang en heeft een haakje om vast te maken aan een lengte van 1″ of langer. De drie beschikbare kleuren zijn Antiek, crisis en klassiek. Elk product wordt geleverd met een 24″ keramische schakel ketting en drie 3/8″ breedte parels. De ketting wordt geleverd met een bijpassend 14″ stuk van bijpassend wit of geel goud. Deze elegante en rijke look is geweldig voor elk seizoen, bij regen of zonneschijn. Dit product kan door vrouwen en mannen worden gedragen.

Edelsten is een toonaangevende Duitse sieraden- en horlogemaker, gevestigd in de buurt van Keulen, Duitsland. Gedurende 30 jaar heeft het bedrijf meesterwerken bedacht, ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd, die hun unieke visie weerspiegelden op hoe de wereld naar juwelen zou moeten kijken. In 1985 werd het kenmerkende horloge van het bedrijf, de Edelsten Next, geïntroduceerd, dat door veel horlogemakers als het ultieme sporthorloge wordt beschouwd. De unieke combinatie van de titanium Centrix spieren en het quartz uurwerk, dat alle bewegingen van het horloge volledig verklaart, toonde de superieure kwaliteit waar de Edelsten Watch Company echt in geloofde. Vandaag de dag is de Edelsten Next nog steeds een van de best verkopende horloges van het bedrijf. Het is als gelimiteerde oplage aangeboden op meer dan 40 internationale prestigieuze horloge shows.

Een van de populairste en meest gewilde horloges van Edelsten is de Edelsten Compact, een echt compact horloge met een diameter van 30 mm en een dikte van 8 mm. Het heeft een eenvoudige zwarte wijzerplaat, met als hoogtepunt de roodgouden kast, die de roodgouden lunette complementeert. Dit horloge heeft een roestvrijstalen band en kast en een rubberen band. Hoewel andere horloges in de Edelsten-collectie een vergelijkbaar ontwerp hebben, is dit fraaie horloge door de eenvoud waarmee het is ontworpen een van de weinige polshorloges die niet volumineus overkomen.

Edelsten ontwerpt ook uurwerken met stijl voor jongeren. Ze maken kleurrijke, leuk om te dragen horloges voor jonge mensen die geweldige geschenken zijn. Eén zo’n item is hun Blue Jean-horloge, dat voorzien is van een Zwitsers Technica-uurwerk en opvallende blauwe wijzerplaten, op zowel analoge als digitale wijzerplaten. Een ander leuk en flirterig horloge is de Edelsten Baby Hipster – een lief 16-gauche-horloge met een witte vierkante wijzerplaat die ook een ingebouwde thermometer heeft en de tijd aftelt in intervallen van vijf en drie seconden.

Firtsite horloges bieden ook een volledige lijn van fijne sieraden, gecombineerd met comfortabele lederen en horloge zakjes ontworpen in een assortiment van stijlen en materialen. De ontwerpen van het bedrijf zijn verkrijgbaar bij fijne warenhuizen en bij sommige juwelierszaken. Hun horlogecollecties zijn ook verkrijgbaar bij chique juwelierszaken, modeboetieks en online retailers. Ze zijn de perfecte manier om uw modegarderobe aan te vullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *